Ще направя хиляди неща,
от които светът ще възкръсне -
но утре...
Мислите си в розово ще облека,
пред светла икона ще се прекръстя -
но утре...
На скитника ще кажа дума топла,
ще смачкам грозотата между пръстите -
но утре...
А днес... от любовта си -
ще запазя за... утре.
© Jivka Koleva All rights reserved.