19 ene 2016, 21:53

Утро 

  Poesía » De amor
283 1 0

Събуди ли се, мое утро?
Огря ли този свят с лъчи
искрящи, мили, топли, плодородни,
вещаещи щастливи дни?

Аз чакам те при мен да дойдеш
и да разпръснеш твойта топлина!
Цветята да пробудиш и в душата
за миг да се разлисти пролетта!

Събуди ли се, мое слънце,
или пък още спиш в тъма?
Аз чакам трепетно, макар че
не съм те виждала едва от вечерта.

© Миглена Миткова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??