20 feb 2020, 0:09

В бъдещето 

  Poesía
499 0 0

В БЪДЕЩЕТО

 

Погледнах в бъдещето...
То се смали...
до моя поглед.
Това ли е могъществото...?
То покори
предишното и след...
разрови корените...
опърли крилете...
смаза милосърдието...
улови душата...
с цифри дамгоса челото...
и... поиска разплата...

 

19 02 2017
 

© Надежда Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??