Feb 20, 2020, 12:09 AM

В бъдещето 

  Poetry
501 0 0

В БЪДЕЩЕТО

 

Погледнах в бъдещето...
То се смали...
до моя поглед.
Това ли е могъществото...?
То покори
предишното и след...
разрови корените...
опърли крилете...
смаза милосърдието...
улови душата...
с цифри дамгоса челото...
и... поиска разплата...

 

19 02 2017
 

© Надежда Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??