20.02.2020 г., 0:09 ч.

В бъдещето 

  Поезия
493 0 0

В БЪДЕЩЕТО

 

Погледнах в бъдещето...
То се смали...
до моя поглед.
Това ли е могъществото...?
То покори
предишното и след...
разрови корените...
опърли крилете...
смаза милосърдието...
улови душата...
с цифри дамгоса челото...
и... поиска разплата...

 

19 02 2017
 

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??