След тежкия удар аз станах...
Пред тебе съм... виж ме сега!
Сърце ми успя да изкараш.
В гърдите ми... è празнина.
Но въпреки всичко аз жив съм...
все още кипя от живот.
Все още в мен волята блика...
макар да съм целия в кръв.
© Андрей Андреев Todos los derechos reservados