8 сент. 2017 г., 22:05

В гърдите ми... е празнина 

  Поэзия » Философская, Другая
395 1 0

След тежкия удар аз станах...

Пред тебе съм... виж ме сега!

Сърце ми успя да изкараш.

В гърдите ми...  è празнина.

Но въпреки всичко аз жив съм...

все още кипя от живот.

Все още в мен волята блика...

макар да съм целия в кръв.

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??