Sep 8, 2017, 10:05 PM

В гърдите ми... е празнина 

  Poetry » Phylosophy, Other
403 1 0

След тежкия удар аз станах...

Пред тебе съм... виж ме сега!

Сърце ми успя да изкараш.

В гърдите ми...  è празнина.

Но въпреки всичко аз жив съм...

все още кипя от живот.

Все още в мен волята блика...

макар да съм целия в кръв.

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??