10 nov 2016, 22:09

В капан 

  Poesía
234 1 6

Любовта ни хвана в капан -

още в първия миг! 

Завъртя се край нас,

в час избран и омачка -

чувства, страх и съдби. 

 

Казах ù -"стига", 

исках, крещях, 

но очите безумно зовяха, 

а сърцето стана на прах! 

 

Ето, още е тука! 

Вече трийсет лета. 

Чувам я в капчука

преди да заспя. 

Вятърът пак любовно

през комина запя. 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??