Къде си тръгнал
В този свят объркан
Стоиш изтръпнал
В костюм изтъркан
Ти ли си това...
Стоиш замръзнал
Без душа
Очи превързал
За да не плачат
Крака завързал
За да не крачат
Сянка си сега
Изтъняваш
Избледняваш
Без светлина
Сякаш се стопяваш
Продължаваш
В самота
Криеш се
Зад маска не една
Грима ако измиеш
Ще ти останат ли лица
Защо не се запиташ
Аз ли съм това...
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados