16 feb 2011, 8:55

В крачка 

  Poesía » Otra
1055 0 27

В милионния град, милиони съдби.

Живи сенки отнейде извират.

Или мъничко след, или малко преди –

жив и аз между тях се провирам.

 

Накъде през площада, през вятър и шум,

накъде? Ако се позачудите,

тъкмо това ми минава на ум:

влизам и аз в тишината,

при другите.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??