Feb 16, 2011, 8:55 AM

В крачка 

  Poetry » Other
1057 0 27

В милионния град, милиони съдби.

Живи сенки отнейде извират.

Или мъничко след, или малко преди –

жив и аз между тях се провирам.

 

Накъде през площада, през вятър и шум,

накъде? Ако се позачудите,

тъкмо това ми минава на ум:

влизам и аз в тишината,

при другите.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??