8 may 2007, 15:32

В МАГАЗИНА 

  Poesía
534 0 6


Хумористична поезия



Па рекох вчера в магазина да отида,
на бабата да купя прясно мляко,
а пенсията е малка, все не стига
и стотинките във джоба тракат.

А продавачката любезно се усмихва,
па барем млад съм, че да и се сложа.
И вместо лев, копнежност да ми иска.
Мечти, мечти... И тая дърта кожа...

От магазина тръгнах тъжен си, смирен,
че отлетели са годините с дъха на лято,
но поне доволен съм,че с бабата барем
ще хапнем вкъщи топло прясно мляко.

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??