30 dic 2013, 0:53

В мен 

  Poesía » De amor
642 0 3

Това е лудост, луди сме и двама.

Кое е истинско, кое измама?

Обърках твоя свят, обърка моя.

Хем чужда съм и хем съм твоя.

 

Защо съдбата двамата ни срещна?

Защо роди се любовта ни грешна?

Защо не знам какво да правя -

очите ти да мога да забравя.

 

Усещам мириса ти омагьосващ,

потръпвам винаги, когато ме докосваш.

В мен разумът крещи едно,

но знай, сърцето друго иска то.

© Иванка Морарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??