Това е лудост, луди сме и двама.
Кое е истинско, кое измама?
Обърках твоя свят, обърка моя.
Хем чужда съм и хем съм твоя.
Защо съдбата двамата ни срещна?
Защо роди се любовта ни грешна?
Защо не знам какво да правя -
очите ти да мога да забравя.
Усещам мириса ти омагьосващ,
потръпвам винаги, когато ме докосваш.
В мен разумът крещи едно,
но знай, сърцето друго иска то.
© Иванка Морарова Всички права запазени