В моя град...
Сутрин слънцето изгрява,
още в ранни зори
и събужда хората тъдява
със своите прелестни лъчи.
Лек ветрец подухва
и развява моите коси.
Виждам как липа помръдва
и леко си шепти.
P.S. Специално за моя любим роден град Стара Загора: градът на правите улици и липите!!! :)
© Ваня Колева Todos los derechos reservados
браво Ваня.. свежо