Sep 20, 2008, 8:52 PM

В моя град... 

  Poetry » Landscape
1093 0 3

В моя град...


Сутрин слънцето изгрява,
още в ранни зори
и събужда хората тъдява
със своите прелестни лъчи.

Лек ветрец подухва
и развява моите коси.
Виждам как липа помръдва
и леко си шепти.


P.S. Специално за моя любим роден град Стара Загора: градът на правите улици и липите!!! :)

© Ваня Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??