20.09.2008 г., 20:52 ч.

В моя град... 

  Поезия » Пейзажна
1101 0 3

В моя град...


Сутрин слънцето изгрява,
още в ранни зори
и събужда хората тъдява
със своите прелестни лъчи.

Лек ветрец подухва
и развява моите коси.
Виждам как липа помръдва
и леко си шепти.


P.S. Специално за моя любим роден град Стара Загора: градът на правите улици и липите!!! :)

© Ваня Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??