5 dic 2009, 19:45

В небе от стихове 

  Poesía
1229 0 16

Докосваш ме -
       и мога да летя.
       Небе съм.
       Пея.
През пролетта
       искря -
       като от сняг вода.
През зимата
      съм твоята
      виелица -

      на топло

      посевите ти

      завила.

През лятото съм     

      слънчев танц.

През есента – пожар,

       запалил кладата

       на песента ти.
Земята съм –

       последен бряг

       за стъпките,

       от нас родени.

Между земята и небето –

       Ти и Аз...

и хиляди красиви звездопади...
И влюбени, които ще ни гледат…

В небе от стихове…

 

31.05.2009 г.

Весела ЙОСИФОВА

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??