10 dic 2014, 20:43

В огнен кръг 

  Poesía » De amor
378 0 1

Измислих ли си
прегръдката ти?
Там бяха само ръце.
Ръце, които не искаха
да усещат.
Ръце, концентриращи
целия огън във мен,
странно как генериран
от абсолютно студена Вселена.

 

И ми стана топло.
И се разплаках почти.
Почувствах се малка,
ала закриляна.

 

Измислих ли си?
Истината мълчи;
продължава да си измисля истини.

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Вселената е
    безкраен океан от Любов
    и черни дупки,
    в които попадат Алисите,
    отказали да вярват в чудеса.
Propuestas
: ??:??