21 nov 2004, 17:43

В отговор... 

  Poesía
1566 0 6
Мислех да ти кажа колко те Обичам,
Мислех да ти кажа колко си красив,
Как името ти всяка нощ на сън изричам,
Как в мислите си моля да простиш!
Но не мога в Обич да се вричам,
Щом ти в отговор ще замълчиш...

© Цвети Миланова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??