Nov 21, 2004, 5:43 PM

В отговор... 

  Poetry
1567 0 6
Мислех да ти кажа колко те Обичам,
Мислех да ти кажа колко си красив,
Как името ти всяка нощ на сън изричам,
Как в мислите си моля да простиш!
Но не мога в Обич да се вричам,
Щом ти в отговор ще замълчиш...

© Цвети Миланова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??