7 abr 2007, 10:11

в памет на мама и леля 

  Poesía
1419 0 6
Благодаря ви, че почетохте стиха на майка ми, писан по друг тъжен повод!




Звездата на моята сестра



Казват, че всеки си има
                               звезда.
Има звезда и мойта
                               сестра.
Често се вглеждаше
                                 в нея,
но рано си тръгна тя
                            от света.

Не грее в небето веч тази звезда,
напразно се взирам и аз във нощта.
Но ето...
видях я, че свети по-ярко сега,
но над гроба самотен,
отрупан с цветя!

Сърцето ми бие от тежката
                                             мъка,
пристъпвам към гроба, обляна
                                         в сълзи,
душата ми стене от тази
                                        разлъка
за двете угаснали, топли
                                               очи!

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??