В ПУЛСАЦИИТЕ
Обикнах първо твоята душа.
Потегли ме светилничето в нея.
Да, хубав си. Привличаш. Мъж със чар.
Разбрах по-късно другата магия.
У мен полегна твойта светлинка.
И истината: нея още следвам.
Чаровен си – безспорно е така,
но не това е важното за мене.
Помислиш ли за Сбогом, ще го знам,
преди дори и звук да си изрекъл.
Защото те усещам и съм там...
Защото си из мен - във всяка клетка.
Угасне ли... ще стихне онзи химн.
Ще тръгна. И ще бъда надалече.
Животът ни наистина е сън.
А твоето Обичам те - е вечност.
© Людмила Билярска Todos los derechos reservados
---
Здравей, Роси! Благодаря ти, мила! Поздравите ми прелитат Океана към теб!!!