21 nov 2008, 0:44

В р е м е 

  Poesía » Filosófica
1062 0 19

 

 

 

откъснах шепа студ

 

 

от свободата ти

 

 

с жарава

 

 

в милиметри

 

 

се разминах

 

 

разкъсах всички болки

 

 

омерзени

 

 

целунали живота ми

 

 

без дъх

 

 

почерпих тишината

 

 

със съмнения

 

 

от зимата на тъжния ти скут

 

 

във скритото ти  болно недоверие

 

 

посях надежда

 

 

и вечерях дъжд

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??