23 feb 2007, 23:56

В такава нощ таванът ме притиска 

  Poesía
666 0 11
Таванът е небе, но без звезди.
Понякога проблясват парещи искрици,
когато в ъгъла натрупаните мисли
изпридат в паяжини дълги спомени.

А тишината остава песен недопята,
и между устните притиснати мълчи.
В очите разлюляна плачеща камбана
отронва тежките си звуци в сълзи.

Такава нощ е тежка и мъчителна,
а утрото е чакано, като любим...
В такава нощ таванът ме притиска,
когато просто с теб мълчим...

И нямаме какво да си разкажеме.
Убили сме го делника с куршум.
Без думи се събличаме и лягаме,
а всъщност иде ни да изкрещим.

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??