22 may 2008, 9:47

Вакуум 

  Poesía
565 0 8

Тиха тъмнина...
Дори вятъра избяга.
Облаци прибулват
изтънялата луна.
Глухо е -
като вакуума,
в който пропадам,
щом замълчиш...
Само призрачно
около мен витаят
дръзки мечти
и пробождащо ухаят -
като цъфнал шипков храст.


© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??