May 22, 2008, 9:47 AM

Вакуум 

  Poetry
564 0 8

Тиха тъмнина...
Дори вятъра избяга.
Облаци прибулват
изтънялата луна.
Глухо е -
като вакуума,
в който пропадам,
щом замълчиш...
Само призрачно
около мен витаят
дръзки мечти
и пробождащо ухаят -
като цъфнал шипков храст.


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??