17 mar 2023, 5:28

Вали 

  Poesía
143 2 3

Вечер ,щом звезди изгреят

и луната освети ,Света...

Мигом аз очи затварям

моля се за всички нас.

 

Дай ни ,Боже,вяра, свята...

дай ни обич и любов!

Нека всеки който вяра е загубил

да я осети с чиста благослов.

 

Небето ,нощно много е красиво.

Обсипано с безброй звезди.

Очите тъжни,ръце сълзи събират

над човешката земя валят.

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??