Вечер ,щом звезди изгреят
и луната освети ,Света...
Мигом аз очи затварям
моля се за всички нас.
Дай ни ,Боже,вяра, свята...
дай ни обич и любов!
Нека всеки който вяра е загубил
да я осети с чиста благослов.
Небето ,нощно много е красиво.
Обсипано с безброй звезди.
Очите тъжни,ръце сълзи събират
над човешката земя валят.
© Ангел Всички права запазени