31 oct 2019, 7:39

Вариации на тема „щастие“ 

  Poesía
358 0 0

които искат
щастие за всички — е
от гòрък опит

.....................................

 

от гòрък опит
е — които щастие
за всички искат

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??