Oct 31, 2019, 7:39 AM

Вариации на тема „щастие“ 

  Poetry
356 0 0

които искат
щастие за всички — е
от гòрък опит

.....................................

 

от гòрък опит
е — които щастие
за всички искат

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??