31 окт. 2019 г., 07:39

Вариации на тема „щастие“ 

  Поэзия
357 0 0

които искат
щастие за всички — е
от гòрък опит

.....................................

 

от гòрък опит
е — които щастие
за всички искат

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??