17 ene 2012, 19:39

Вдъхновение 

  Poesía » Otra
382 0 1

Вдъхновение.

Къде си ти?

Кой ли вятър те открадна?

Кое ли слънце те стопи?

 

Пролетта се отразява в черно-бели огледала.

Любовта се спъва в дрипите си.

Вярата застина в гърдите ми.

 

Вдъхновение.

Ти преобразяваш болката.

Ти озвучаваш тишината.

Даваш вкус на калта.

 

Отдавна те няма.

Затова все горчив ми е шоколадът.

Все досадна ми е хубостта. Тъй тежка е музиката.

 

Вдъхновение.

Живот във вените на младите.

Усмивката на старите любовници.

Хлябът на гладните.

© Антония Спирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??