20 abr 2019, 9:39

***Вече ме болят... 

  Poesía
544 0 3

Вече ме болят пръстите
от тези кадифени ръкавици.
Искам да садя цветя
с чисто голи ръце,
да ми мирише
на пчелно млечице,
на дом
и на люляци.
Под ноктите ми
е пълно с любов...
Заравям пръсти
в топлия мъх
на гърдите ти.

 

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??