Apr 20, 2019, 9:39 AM

***Вече ме болят... 

  Poetry
543 0 3

Вече ме болят пръстите
от тези кадифени ръкавици.
Искам да садя цветя
с чисто голи ръце,
да ми мирише
на пчелно млечице,
на дом
и на люляци.
Под ноктите ми
е пълно с любов...
Заравям пръсти
в топлия мъх
на гърдите ти.

 

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??