15 feb 2023, 14:03  

Вече съм на седем 

  Poesía » Para niños
301 2 4

Вече съм на седем,

баба сутринта

с обич ми изпрати

празнични слова.

Да съм жива, здрава,

смело да летя

в този свят вълшебен

да съм все така –

весела, игрива,

умничка, добра

светъл лъч да бъда,

пръскащ топлина.

После ми напомни,

че и нов урок

имам да науча

в тоз годишен срок.

Ще съм ученичка,

знам го, за това

мога сам самичка

срички да чета.

Смятам не на пръсти,

а на ум, без глас.

А пък как рисувам,

нямам втора аз .:)

Пея и танцувам,

къщички строя,

куклите любими

с дом да ги даря.

 

Вече съм на седем!

Празник е сега!

Каня ви на парти

с щура веселба!

 

15.02.2023

 

Днес моята любима внучка Мила е рожденичка  и стихът е посветен на нея!

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да е жива и здрава внучката и бабата също, да пише и да я развеселява
  • Благодаря за милите думи, Ачо!
  • Много ми хареса!Да те радва и пълни сърцето с много любов!!!
  • Едно стихче, което скоро ще влезе в бъдещата ми стихосбирка за деца, като един раздел от нея ще е с творби, посветени на милата ми Мила! Мило е, когато можем да пишем за любимите си внучета.
Propuestas
: ??:??