9 jul 2015, 9:33

Вечер 

  Poesía » Del paisaje
389 0 3

Вечер

 

На залезът светлинната каскада

залива вечерта с оранж и злато,

присвил крила полека мракът пада

и за нощта приготвя се Земята...

 

А сенките към тъмното нарастват,

танцуват с развилнелият се вятър...

... Една след друга светлините гаснат

и залезът догаря без остатък...

 

Коста Качев

© Коста Качев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??