9 июл. 2015 г., 09:33

Вечер 

  Поэзия » Пейзажная
385 0 3

Вечер

 

На залезът светлинната каскада

залива вечерта с оранж и злато,

присвил крила полека мракът пада

и за нощта приготвя се Земята...

 

А сенките към тъмното нарастват,

танцуват с развилнелият се вятър...

... Една след друга светлините гаснат

и залезът догаря без остатък...

 

Коста Качев

© Коста Качев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??