9.07.2015 г., 9:33 ч.

Вечер 

  Поезия » Пейзажна
355 0 3

Вечер

 

На залезът светлинната каскада

залива вечерта с оранж и злато,

присвил крила полека мракът пада

и за нощта приготвя се Земята...

 

А сенките към тъмното нарастват,

танцуват с развилнелият се вятър...

... Една след друга светлините гаснат

и залезът догаря без остатък...

 

Коста Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??