3 ago 2014, 22:52

Вечерно 

  Poesía
446 0 7

Заспиват звездите -

вечерният облак

застла им легло,

разбойникът-вятър

в дърветата хукна,

а те се изсмяха

и звъннаха

зелените техни

листа,

луната приседна,

на клона се люшна,

дървото закичи.

Земята

децата си 

свои

прегърна.

Сънувам

и чувам -

смееш се,

майчице моя,

Земя!

 

© Мая Тинчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??