24 oct 2008, 13:14

Вечност 

  Poesía » De amor
927 0 3

 На М

Ще те окъпя в морска синева

и бавно ще отпивам от дъха ти -

ще пия жадно, с детска простота

омаята на твойте жадни пръсти.

 

Ще те заключа в длани с дъх на лято,

със силата на на залеза ще те обгърна,

за да те пазя до деня, когато

и аз във вечността ще се завърна.

© Мартина Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??