24.10.2008 г., 13:14 ч.

Вечност 

  Поезия » Любовна
925 0 3

 На М

Ще те окъпя в морска синева

и бавно ще отпивам от дъха ти -

ще пия жадно, с детска простота

омаята на твойте жадни пръсти.

 

Ще те заключа в длани с дъх на лято,

със силата на на залеза ще те обгърна,

за да те пазя до деня, когато

и аз във вечността ще се завърна.

© Мартина Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??