24 окт. 2008 г., 13:14

Вечност 

  Поэзия » Любовная
897 0 3

 На М

Ще те окъпя в морска синева

и бавно ще отпивам от дъха ти -

ще пия жадно, с детска простота

омаята на твойте жадни пръсти.

 

Ще те заключа в длани с дъх на лято,

със силата на на залеза ще те обгърна,

за да те пазя до деня, когато

и аз във вечността ще се завърна.

© Мартина Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??