На М
Ще те окъпя в морска синева
и бавно ще отпивам от дъха ти -
ще пия жадно, с детска простота
омаята на твойте жадни пръсти.
Ще те заключа в длани с дъх на лято,
със силата на на залеза ще те обгърна,
за да те пазя до деня, когато
и аз във вечността ще се завърна.
© Мартина Димова All rights reserved.
Браво!
Прегръдка!