7 ene 2010, 13:48

Вечност или Миг 

  Poesía
418 0 2

Миг един като вечност

Видях в теб човечност

Миг и бях завладян

Поглед зажаднял

Вече бях ти задлъжнял

По тебе заболял

Миг един и дъжд е завалял

Не съм и забелязал

Някой просто те е нарисувал

С боите на една стена

Не съм и забелязал

Как измил те е дъжда

Заложник станах на мига

Запълних поредна празнина

Поредна шарена игра

Изтече смесиха бои

В мене всичкото уби

Мигът остана като вечност

Разпиля и болка и честност

Вечност или миг

Радост  или вик

Достатъчно се доближих

Страшно притесних

Стената беше празна

Нямаше я картината заразна

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Разтегливо понятие е времето...
  • Желая ти много мигове, които така да те завладяват, но да преварваш дъжда, преди да ги е измил! Поздрав!
Propuestas
: ??:??