30 may 2017, 8:48

Векторна любов 

  Poesía » De amor
483 0 0

Не търсих и не чаках релевантност,

не се стремях да бъда чута и видяна.

Неспирното трептене на твоята хуманност

извика в мен надволевата ми изява.

 

Така, към теб, в закрачка без пардонност

насочих и огъня, и меча на своята любов.

Добруването на човека срещна всеотдайност;

а мярата и кредото починаха пред този зов.

 

Стихотворението участва в конкурса "Спри, обичам те", 2017 г., организиран от Община Пловдив в подкрепа на Пловдив Европейска столица на културата 2019 г.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??