26 jun 2010, 17:33

Венчана съм за теб 

  Poesía » De amor
900 0 23

 

Пристигам си, море.

И в тебе се потапям.

Като вълна

по теб се люшкам.

Достигам бреговете ти

и хоризонт ти нося.

За тебе съм готова

да се превърна в остров,

край който винаги кръжат

делфините на спомените.

Ще те целуна

по пенливите ти устни,

а ти ще ме измиеш от тъгата.

Венчана съм за теб –

като халка те нося

дълбоко във душата.

Пристигам си, море -

широко разтвори обятия.

 

© Весела ЙОСИФОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??