26 июн. 2010 г., 17:33

Венчана съм за теб 

  Поэзия » Любовная
901 0 23

 

Пристигам си, море.

И в тебе се потапям.

Като вълна

по теб се люшкам.

Достигам бреговете ти

и хоризонт ти нося.

За тебе съм готова

да се превърна в остров,

край който винаги кръжат

делфините на спомените.

Ще те целуна

по пенливите ти устни,

а ти ще ме измиеш от тъгата.

Венчана съм за теб –

като халка те нося

дълбоко във душата.

Пристигам си, море -

широко разтвори обятия.

 

© Весела ЙОСИФОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??