30 may 2018, 20:08

Вероятно 

  Poesía
888 3 10

 

Пространствата изгарят пред очите ми, 

когато тишината доловима 

се къса в мълчаливи въпросителни 

и пари като лед. И като зима.

 

Безмислени са пустите ни делници, 

където не можахме да намерим 

причината за вятърните мелници, 

за липсите и кухото безверие...

 

Ще бъде дълга тази тишина 

в пороя от молитви и от вричане 

и, може би, на края на света 

ще можем през дъжда да се обичаме.

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??